Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Simona Halep, invitată de onoare la academia lui Patrick Mouratoglu de la Nisa

Aflată în pregătire la Academia de Tenis a antrenorului său de lângă Nisa, Simona Halep s-a bucurat de momente de sărbătoare, participând la ceremonia de absolvire a studenților. Halep sosește, vineri, în România pentru a juca în meciul de retragere al lui Horia Tecău.

Ieșită prematur din turneul de la Roland Garros, Simona Halep se pregătește în aceste zile la baza de antrenament a antrenorului său, Patrick Mouratoglou. Ea s-a bucurat și de un moment festiv, fiind invitată de onoare la ceremonia de absolvire a studenților de la Academia Mouratoglou. Halep a stat alături de celebrul său antrenor și a rostit câteva cuvinte, în fața proaspeților absolvenți, imaginile arătând-o relaxată și bucurându-se la maxim de acele momente.

Horia Tecău se retrage din tenis

Fost antrenor al Serenei Williams, Patrick Mouratoglou vine, vineri, în România, pentru a asista la meciul demonstrativ dintre Simona Halep și Horia Tecău, care va marca retragerea din activitate a actualului căpitan nejucător al echipei României de FedCup.

Horia Tecău se va retrage definitiv după meciul demonstrativ pe care îl va juca în cadrul Sports Festival, în data de 10 iunie, de la ora 20:00, la Cluj-Napoca. Tecău va juca la dublu alături de Simona Halep, Andrei Pavel și Robert Lindstedt.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE