Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Simona Halep, campioană la Toronto. Românca a cucerit titlul și a revenit în top 10 WTA

Simona Halep este noua campioană de la Toronto, după ce s-a impus în fața braziliencei Beatriz Haddad Maia.

Simona Halep a câștigat meciul după mai bine de două ore și este prima mare victorie într-un turneu WTA de când este antrenată de Patrick Mouratoglou.

Tenismena este la al 24-lea titlu din carieră. În urma victoriei de la Toronto, Simona Halep a urcat pe locul șase în clasamentul mondial WTA.

”Este greu, am foarte multe lucruri de spus, dar sunt foarte obosită. Felicitări, Beatriz, a fost o bătălie adevărată, îți urez mult succes pentru US Open. E un loc special pentru mine, chiar am vrut să câștig în fața voastră, văd multe steaguri românești, canadiene, braziliene. Patrick, mulțumesc că ai crezut în mine și mi-ai fost alături, sper că te-am făcut mândru.

Poate nu am jucat bine, dar am luptat. Acum câteva luni, nu mă gândeam că aș putea câștiga un astfel de trofeu. De asemenea, mulțumesc Arnaud (n.r. Arnaud Restifo), mulțumesc Candice (n.r. Candice Gohier)”, a declarat Simona Halep.

Și adversara sa a trimis un mesaj după ce aceasta a pierdut în fața româncei.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor prezenți la această bătălie frumoasă. Vreau să o felicit pe Simona și echipa ei. Ai muncit din greu să fii aici. E drăguț să împart un moment atât de frumos cu tine, în fața publicului. Nu a fost trofeul pe care îl doream, dar vreau să îl împart cu întreaga familie, cu fanii din Brazilia. Nu mi-am putut controla foarte bine emoțiile.”, a declarat Beatriz Haddad Maia.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE