Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Serena Williams strălucește la US Open. Tenismena s-a îmbrăcat cu o rochie brodată cu diamante

Serena Williams a stârnit rumoare în rândul spectatorilor US Open după ce a apărut pe teren îmbrăcată într-o rochie brodată cu diamante.

Design-ul îi aparține chiar jucătoarei de tenis, care s-a inspirat din costumele patinatoarelor. Rochița de la Nike a avut șase straturi de material pentru a rememora titlurile câștigate la openul american. Serena și-a asortat vestimentația cu o pereche de pantofi sport, încrustați, bineînțeles, tot cu diamante și cu inițialele ei, SW. La intrarea pe teren, tenismena a purtat și o trenă.

În cea mai așteptată partidă a primei zile de la US Open, americanca a învins-o pe Danka Kovinici şi s-a calificat în turul 2. În tribune a fost și editorul Vogue, Anna Wintour, Bill Clinton, precum și soțul jucătoarei, împreună cu fetița, care a purtat o rochiță similară.

De-a lungul carieriei outfiturile alese de Serena Williams au ajuns deseori în atenția publicului. În 2019, a purtat un costum negru, mult mai scurt și mai provocator decât cel din anul precedent, care a fost criticat de specialiști. În 2018 jucătoarea a purtat un costum inspirat din Wakanda, o lume africană din filmul Marvel „Pantera Neagră”.

Serena Wiliams a declarat la momentul respectiv că tinuta aleasă este un omagiu dedicat mamelor care au avut o sarcină grea și au trebuit să revină la muncă, mai puternice ca niciodată. În ciuda intenților bune, outfitul a fost interzis la Roland Garros.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE