Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

VIDEO Scandal între politicieni pe aeroport. George Simion l-a numit „hoț” pe ministrul Energiei

De Mirabela Vasile  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Scandalul din Parlament s-a mutat pe aeroport. Președintele AUR, George Simion, l-a agresat din nou pe ministrul Energiei, Virgil Popescu. 

Cei doi s-au întâlnit pe Aeroportul din Viena și și-au adresat apelative precum "hoț" și "trompetă rusească". Acum câteva luni, șeful AUR l-a prins de ceafă pe ministrul Energiei în timp ce vorbea la tribună.

”Uitați-vă cum l-am prins pe hoțul Virgil la Viena! Ce faci, hoțule, te plimbi pe la Viena? Spuneți-ne, domnule ministru, cât mai aveți de furat din țara asta? Mai puteți fura mult? Este chiar el! Domnul Virgil, de ce nu vă dați demisia? ”, a spus George Simion.

După șicanele din aeroport, ministrul Energiei Virgil Popescu a anunțat că va depune o plângere penală împotriva lui George Simion. 

„Astăzi, în aeroport la Viena, unde am fost la cununia civilă a fiicei mele, care s-a căsătorit cu un tânăr austriac, am asistat la o tentativă nemaiîntâlnită de hărțuire și intimidare a lui George Simion împotriva mea. (...)Nu mă voi lăsa intimidat de acest personaj, de această trompetă Putinistă.”, a spus Virgil Popescu, pe contul de Facebook.

Este a treia plângere împotriva liderului AUR. În luna februarie, George Simion a urcat la tribuna Parlamentului și l-a apucat de ceafă pe ministrul Energiei.

În urma incidentul de atunci, regulamentul în Parlament a fost schimbat. Violenţa fizică, violenţa verbală, dar şi transmisiunile live care nu sunt aprobate au fost interzise în plen. Aleșii care încalcă regulile pot rămâne fără jumătate din indemnizație.
Distribuie

Taguri