Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Scafandrii au recuperat primele 2 victime din Baltimore. Acestea erau prinse într-o camionetă pe fundul râului

Scafandrii au recuperat cadavrele a doi muncitori în construcții care au murit atunci când cargobotul Dali a distrus podul din Baltimore, anunță presa americană.

Echipele de salvare au găsit victimele cu puțin timp înainte de ora locală 10.00, blocate într-o camionetă roșie, la aproximativ 7,5 metri adâncime în râul Patapsco, a declarat secretarul poliției de stat din Maryland, Roland L. Butler Jr., în cadrul unei conferințe de presă.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile căutările au fost oprite temporar. Se crede că alți patru muncitori s-ar afla printre victimele dezastrului.

Butler a descris scena drept „îngrozitoare”, și a spus că alte vehicule în care se află probabil celelalte victime, se află în acest pe fundul râului, prinse în suprastructura podului.  

Victimele recuperate au fost identificate ca fiind Alejandro Hernandez Fuentes, în vârstă de 35 de ani, din Baltimore, și Dorlian Ronial Castillo Cabrera, în vârstă de 26 de ani, din Dundalk. Alte victime identificate miercuri au fost Maynor Suazo Sandoval, în vârstă de 38 de ani, din Honduras, și Miguel Luna, din El Salvador, care era tatăl a trei copii. Numele celorlalte două victime nu au fost făcute publice încă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE