Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Rihanna, cap de afiș la Super Bowl 2023. Artista a vândut peste 250 de milioane de discuri

Rihanna este vedeta aleasă să cânte în pauza Super Bowl 2023, a anunțat Liga Națională de Fotbal American.

"Rihanna este un talent al unei generații, o femeie cu origini umile care a depășit așteptările la fiecare pas", a declarat Jay-Z, care este producătorul executiv al show-ului.

Super Bowl va avea loc pe stadionul State Farm din Glendale, Arizona, pe 12 februarie.

Rihanna a declarat anterior că a refuzat o oportunitate similară pentru Super Bowl 2019. La momentul respectiv, mulți artiști și-au exprimat sprijinul pentru Colin Kaepernick, fostul fundaș al echipei San Francisco 49ers, ale cărui proteste față de imnul național din 2016 au stârnit dezbateri aprinse până și în politică.

Cu vânzări de peste 250 de milioane de discuri în întreaga lume, Rihanna este una dintre cele mai bine vândute artiste din toate timpurile.

În 2022, publicul prezent la Super Bowl s-a bucurat de un line-up care a inclus șase dintre cele mai mari nume ale muzicii hip-hop și R&B americane.

Show-ul oferit de Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar și invitatul surpriză 50 Cent a readus în difuzoare o mulțime de melodii care au înregistrat recorduri de vânzări la momentul lansării lor. Amintim piese precum "No Diggity", care reușea în 1996 să ajungă Number One în Billboard Hot 100 dând la o parte "Macarena", "California Love", cel mai bine vândut single al lui 2Pac, dublu certificat cu platină în SUA, "Lose Yourself", premiat cu Oscar și certificat cu diamant pentru vânzări ce au depășit 7 milioane de copii, iar lista nu se oprește aici. Din setlist au făcut parte și hituri ca "Still D.R.E", "No More Drama", "Family Affair" și "In da Club".

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE