Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 169), Vodafone (canalul 410).

Elton John a fost surprins de Joe Biden cu o medalie după concertul de la Casa Albă

De Oana Stoica  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Elton John a fost surprins pe scena de la Casa Albă vineri, când președintele american Joe Biden i-a acordat recompensa civilă National Humanities Medal.

Un Elton John vizibil șocat și emoționat l-a auzit pe Biden descriindu-l ca fiind un val care a ajutat oamenii să se ridice pentru dreptate.

Concert de omagiere al eroilor de zi cu zi

Sir Elton tocmai terminase un concert de adio pentru a omagia eroii de zi cu zi, precum profesorii, asistentele medicale și activiștii SIDA, atunci când i-a fost înmânată medalia, potrivit Euronews.

„Nu știu ce să spun. Nu știu cum să primesc un compliment foarte bine, dar este minunat să mă aflu aici, printre atâția oameni care au ajutat fundația mea împotriva SIDA și eroii mei, cei care lucrează zi de zi în prima linie”, le-a spus cântărețul celor 2.000 de persoane din public.

Biden și prima doamnă Jill Biden au vorbit despre cauzele pentru care luptă cântărețul britanic, despre puterea muzicii sale și despre bunătatea sa generală.

Cariera artistului

Sir Elton, care a fost făcut cavaler în 1998 de către regina Elisabeta a II-a, a vândut peste 300 de milioane de discuri în întreaga lume, a susținut peste 4.000 de concerte în 80 de țări și a înregistrat unul dintre cele mai bine vândute single-uri din toate timpurile, reluarea din 1997 a piesei "Candle In The Wind" pentru a o elogia pe prințesa Diana, care s-a vândut în 33 de milioane de exemplare.

A fost primul său concert la Casa Albă de când a cântat cu Stevie Wonder la un dineu de stat în 1998, în onoarea premierului britanic Tony Blair. John se află într-un turneu de adio care a început în iulie, după ce a cântat timp de peste 50 de ani.

Distribuie

Taguri