Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Retrospectiva culturală 2022. Euronews România, la cele mai importante evenimente de carte, teatru și film

Anul acesta, la Euronews România, ați putut urmări reportaje de la cele mai importante evenimente culturale. Echipa noastră a fost prezentă la Sibiu, la Veneția, la Alba Iulia, pentru a transmite povești din lumea teatrului, a filmului, a artelor.

Anul 2022 a însemnat, în domeniul culturii, o revenire în sălile de teatru, la spectacole sau la târgurile de carte. După ce timp de doi ani multe evenimente s-au ținut online, din cauza pandemiei, în 2022, publicul s-a bucurat din nou de întâlnirea față în față cu scriitorii și actorii preferați.

Euronews România a fost prezentă la cele mai importante evenimente culturale ale anului: la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, la târgurile de carte Bookfest și Gaudeamus, dar și la Festivalul de Film de la Veneția.

Și tot noi, echipa Euronews, am adus în fața telespectatorilor poveștile artiștilor, dar și cele ale unor locuri uimitoare. Am vizitat împreună muzee și expoziții inedite. Și am mers la două dintre celemai iubite spectacole de balet din întreaga lume: Lacul Lebedelor și Spărgătorul de nuci.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE