Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Rabla pentru electrocasnice a început. Vouchere pentru laptopuri și tablete, disponibile în etapa a doua

A doua etapă a programului Rabla pentru electrocasnice a început luni. Pot fi selectate vouchere pentru laptopuri și tablete, a anunțat Administrația Fondului pentru Mediu.

„Începând de luni, 12 decembrie 2022, ora 10:00, persoanele fizice se pot înscrie în a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor pentru laptopuri şi tablete”, a anunţat AFM.

Rabla pentru electrocasnice. Bugetul disponibil pentru a doua etapă

Bugetul celei de-a doua etape este de 10 milioane de lei. Selecția voucherelor va avea loc în perioada 12 decembrie 2022, ora 10:00 – 16 decembrie 2022, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului.

În a doua etapă, se acordă vouchere pentru cumpărarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic:

  • 500 de lei pentru laptopuri;
  • 300 de lei pentru tablete.

Etapa de selecție a voucherelor va dura cinci zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective, au precizat reprezentanții AFM.

Programul „Rabla pentru electrocasnice” - regulament

După încheierea etapei sau după epuizarea bugetului, va avea loc şedinţa Comitetului de Avizare prin care vor fi validate voucherele rezervate.

După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanţii se vor prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit.

Persoana fizică care a selectat un voucher în prima ediţie şi ulterior nu l-a utilizat, nu mai poate selecta un voucher pentru aceeaşi categorie pe parcursul aceluiaşi an calendaristic.

De asemenea, persoana fizică care a beneficiat deja de un voucher dintr-o categorie nu mai poate beneficia de acelaşi tip de voucher pe parcursul aceluiaşi an calendaristic.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE