Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Protest al transportatorilor în Constanța. Șoferii de taxi s-au alăturat manifestanților

Coloane întregi de camioane se află la intrările din Constanța, în încercarea transportatorilor protestatari de a ajunge până în centrul orașului. Manifestanților li s-au alăturat și șoferii unor companii de taximetrie.

Șoferii s-au întâlnit în localitatea Ovidiu, cu destinația Constanța. Aceștia au venit din mai multe zone limitrofe și vor să intre în oraș prin șoseaua de variantă. Poliția și Jandarmeria au format baraje pentru a-i împiedica să blocheze bulevardele.

Forțele de ordine sunt la fața locului. Sunt zeci de jandarmi și polițiști pentru că se anunță noi ore de protest.

Șoferii au protestat și cu o seară înainte. Zeci de tiruri și tractoare care voiau să intre în oraș au blocat șoseaua de centură. Polițiștii și jandarmii au fost nevoiți să facă baraj în calea mașinilor mari pentru a-i impiedica pe aceștia să blocheze orasul.

A avut loc și un incident. Un șofer a fost oprit cu arma la protestul fermierilor.

Un agent al Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale a scos arma pentru a opri un șofer care voia să treacă printr-o zonă restricționată.

Poliția din Constanța a transmis, printr-un comunicat, că gestul angajatului a fost pentru a înlătura pericolul, deoarece șoferul nu s-a oprit la indicațiile polițiștilor și a continuat să se îndrepte cu mașina către demonstranți.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE