Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Prințul Harry susține că a fost bătut de fratele său, William. „A dat cu mine de pământ”

În cartea sa autobiografică „Spare” (Rezerva), Prințul Harry a povestit despre momentul în care a fost bătut de fratele său, William, în prezent Prinț de Walles și moștenitor al coroanei britanice, după o ceartă în legătură cu căsătoria sa cu actrița americană Meghan Markle, scrie publicația The Guardian.

Confruntarea ar fi avut loc în anul 2019 în locuința Prințului Harry din Londra. Prințul Harry afirmă că fratele său a spus că Meghan este „dificilă”, „nepoliticoasă” și „impertinentă”. Fiul cel mic al Regelui Charles i-a răspuns Prințul William că doar reproduce „ca un papagal retorica presei” despre soția sa americană.

Discuția ar fi degenerat, iar, după un schimb de insulte, frații ar fi continuat cearta în bucătărie. Harry susține că i-a oferit lui William un pahar cu apă pentru a se calma.

„A pus apa jos, m-a insultat şi a venit spre mine. S-a întâmplat atât de repede. Foarte repede. M-a apucat de guler, rupându-mi lănţişorul şi a dat cu mine de pământ. Am căzut peste castronul de mâncare al câinelui, care s-a spart sub spatele meu, iar cioburile m-au tăiat. Am zăcut acolo puțin timp, ameţit, apoi m-am ridicat şi i-am spus să iasă", a scris Prinţul Harry în cartea sa autobiografică, la care The Guardian a avut acces înainte de publicare.

Reacția lui Meghan Markle după ce a aflat despre cearta dintre Prințul Harry și Prințul William: „Nu a fost nici surprinsă, nici foarte furioasă”

Prințul William și-ar fi îndemnat fratele să dea în el, amintindu-i de bătăile dintre ei, din copilărie. Harry susține că a refuzat să facă acest lucru. Apoi, William a plecat, însă, la scurt timp, s-a întors ca să-și ceară scuze.

Mai apoi, Prințul William și-ar fi rugat fratele să nu îi povestească lui Meghan Markle despre ceartă. Harry a afirmat că nu discutat imediat cu soția sa, ci și-a sunat terapeutul.

„Nu trebuie să îi spui lui Meg despre asta.

Te referi la faptul că m-ai atacat?

Nu te-am atacat, Harold”, ar fi fost schimbul de replici dintre cei doi frați, potrivit autobiografiei Prințului Harry.

După ce Meghan Markle i-a văzut rănile de pe spate, Harry i-a povestit despre confruntarea cu fratele său mai mare.

„Nu a fost nici surprinsă, nici foarte furioasă. A fost teribil de tristă", a scris Harry.

Cartea autobiografică a Prințului Harry se numește „Spare” (Rezervă). Titlul face referire la statutul său de „prinț de rezervă” atunci când era un membru al Casei Regale britanice. Potrivit cutumei din cercurile aristocratice, primul fiu născut moștenește titlurile, puterea și averea, iar al doilea este, așadar, rezerva, în eventualitatea în care ceva se întâmplă cu primul născut.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au cunoscut în 2016, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit la Castelul Windsor. Cei doi s-au distanțat, însă, de Familia Regală și au decis să renunțe la atribuțiile regale, mutându-se în Statele Unite.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE