Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Atac terorist, comis în apropiere de Tel Aviv. Cel puțin o persoană a murit, iar alte 18 au fost rănite

Cel puțin o femeie a murit, iar alte 18 persoane au fost rănite în urma unui atac comis luni în orașul israelian Ra’anana, situat nord de Tel Aviv, relatează Euronews.com.

Polițiștii israelieni spun că presupușii agresori au sustras două mașini cu care au intrat într-un grup de persoane pe care ulterior le-au înjunghiat. Atacurile au fost comise în trei locuri din oraș.

O femeie de aproape 70 de ani, transportată la spitalul Meir, a murit din cauza rănilor grave.

Atac terorist, comis în orașul israelian Ra’anana. Doi palestinieni, arestați

Incidentul a fost catalogat drept un ”presupus atac terorist” în care principalul suspect a schimbat mașini de trei ori. Poliția israeliană a anunțat că un palestinian din orașul Hebron a fost arestat, potrivit The Times of Israel.

O a doua persoană, care ar fi o rudă a primului suspect, a fost de asemenea arestată. Potrivit presei israeliene, cei doi lucrau în zona industrială din orașul Ra'anana și se aflau ilegal pe teritoriul Israelului.

"Ei au ieşit împreună şi în paralel, în două locaţii diferite, au luat două maşini şi au lansat o serie de atacuri" intrând cu maşina în mulţime, a declarat şeful poliţiei districtului central, Avi Biton, potrivit agenției Reuters, citată de Agerpres.

Poliția israeliană nu exclude implicarea altor suspecți în atacul comis în Ra'anana.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE