Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ploaie în București, scurgeri de apă în Pasajul Unirii. Prin tavanul pasajului a început să picure, în timpul ploii torențiale

Au apărut noi probleme în Pasajul Unirii din București. Dimineață, a început să picure prin tavan. Aceasta este cea mai recentă problemă dintr-un lung șir de nereguli care au ieșit la iveală, după reabilitarea pasajului.

Cine este responsabil pentru incident?

Primăria sectorului 4 susține că nu este nicio avarie la pasaj și este posibil ca problema să fie de la compania de apă. De cealaltă parte, reprezentanții Apa Nova susțin, însă, că nu au nicio avarie în zonă.

Până la acest moment, nu există un răspuns concret pentru problema care a apărut de la ploaia torențială, care a dus la scurgeri masive prin tavanul Pasajului Unirii.

Pasajul Unirii a fost redeschis pe data de 4 septembrie, după ce a stat închis două luni și jumătate pe perioada verii, după reabilitare. De atunci, mai multe camioane și autocare fie au distrus limitatorul de înălțime, fie au rămas blocate în pasaj.

Cel mai grav accident s-a produs în luna decembrie a anului 2022, când un autocar cu turiști greci a rupt limitatorul de înălțime, iar, înainte, în luna octombrie, pasajul a fost cuprins de fum, după ce o mașină a luat foc în interiorul acestuia.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE