Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Platforma lui Donald Trump, Truth Social, neaprobată în Google Play

Platforma de socializare a fostului președinte american Donald Trump, Truth Social, nu a fost încă aprobată în magazinul Google Play, din cauza moderării insuficiente a conținutului, a declarat marți un purtător de cuvânt al Google, potrivit Reuters.

Întârzierea aprobării marchează un regres pentru aplicație, care a fost lansată în Apple App Store pe 21 februarie. Telefoanele Android reprezintă aproximativ 40% din piața de smartphone-uri din SUA. Fără magazinele Google și Apple, nu există o modalitate ușoară pentru majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri de a descărca Truth Social.

„Pe 19 august, am anunțat Truth Social cu privire la mai multe încălcări ale politicilor standard și am reiterat că existența unor sisteme eficiente de moderare a conținutului utilizatorilor este o condiție pentru ca orice aplicație să poată fi distribuită pe Google Play”, a transmis Google într-un comunicat.

Google a declarat că și-a exprimat îngrijorarea către Truth Social cu privire la încălcările politicilor din Magazinul Play care interzic amenințările fizice și incitarea la violență.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE