Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Donald Trump, acuzat că ar fi sustras documente secrete de la Casa Albă, legate de arme nucleare

Publicat de: Mirabela Vasile

FBI căuta „documente clasificate referitoare la armele nucleare” la casa lui Donald Trump, din Florida, potrivit The Washington Post.

Departamentul de Justiție al Administrației Statelor Unite a cerut unui judecător, joi, să facă public mandatul de percheziție care a autorizat operațiunea FBI de la Mar-a-Lago. Această solicitare înseamnă că detaliile cu privire la operațiune vor fi la dispoziția publicului.

Percheziția a făcut parte dintre investigație mai mare cu privire la posibilitatea ca Trump să fi furat documente secrete de la Casa Albă după ce a ieșit din funcție în ianuarie 2021.

Potrivit unei surse apropiatei anchetei, agenții federali au recuperat nu mai puțin de zece cutii de documente de la Mar-a-Lago.

„Nu doar că nu mă voi opune publicării documentelor legate de raidul și percheziția neamericană, nejustificată și nenecesară de la casa mea din Palm Beach, o să fac un pas în plus și o să ÎNCURAJEZ publicarea imediată a acelor documente, chiar dacă ele au fost produse de democrați de stânga radicală și alți posibili viitori adversari politici, care au interese puternice să mă atace, așa cum au făcut-o și în ultimii șase ani”, a declarat Trump, pe platforma sa Truth Social.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE