Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Performanță superbă pentru naționala Under 19 a României. A învins puternica reprezentativă a Germaniei cu 3-2 și speră la Euro

România U19 a învins naționala similară a Germaniei cu 3-2, în a doua partidă din Turul de Elită, ultima fază de calificare la Euro 2024 Under 19.

Germania U19 - România U19 2-3, la Turul de Elită

Meciul a fost unul spectaculos, în care "Tricolorii" au deschis scorul în minutul 29, prin Patrick Dulcea, nimeni altul decât fiul selecționerului Adrian Dulcea. Peste două minute, nemții au egalat prin Pejcinovic, însă scorul pauzei a fost stabilit de Alexandru Stan, în minutul 43.

Germania a egalat din nou prin același Pejcinovic, în minutul 62, însă Adrian Mazilu a închis tabela în prelungiri, cu un gol de generic, după un șut cu efect, la vinclu, din marginea careului.

Germania U19 - România U 19 s-a încheiat 2-3, rezultat care dă șanse României la calificare la Euro. De cealaltă parte, nemții nu mai au șanse, ceea ce a stârnit furia presei din Germania.

În ultima rundă din Turul de Elită, România întâlnește Croația, iar Germania întâlnește Turcia, marți, 26 martie. În caz de egalitate de puncte, departajarea se va face în funcție de rezultatul din meciul direct. Doar prima echipă din grupă se califică la Euro.

Clasament grupă:

1. Turcia - 6p 

2. Croația - 3p

3. România - 3p

4. Germania - 0p

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE