Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Patru persoane, ucise la petrecerea unui adolescent din SUA. Autorul atacului armat nu a fost încă prins

Patru persoane au fost ucise, după ce au fost împușcate în timpul unei petreceri organizate în localitatea Dadeville, statul american Alabama. Deocamdată, polițiștii nu au făcut public numărul persoanelor rănite și nici dacă suspectul a fost prins.

Atacul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei locale 22:30 (06:30, ora României). Autoritățile din Alabama spun că nu au stabilit încă de ce agresorul a deschis focul sau dacă acesta a fost reținut, relatează The Associated Press.

Pastorul Ben Hayes, care este capelanul Departamentului de Poliție din Dadeville și al echipei de fotbal a liceului local, a precizat că cele mai multe dintre victime sunt adolescenți deoarece atacul armat a avut loc la aniversarea unui tânăr de 16 ani. Bărbatul spune că incidentul sângeros a șocat comunitatea deoarece o astfel de crimă este comisă rar.

"Unul dintre tinerii care au fost uciși era unul dintre sportivii noștri promițători și era un tip grozav. Îi cunoșteam pe mulți dintre acești elevi. Dadeville este un oraș mic și acest lucru îi va afecta pe toți cei din această zonă", a spus Hayes, conform sursei citate.

Postul local de televiziune WRBL-TV a relatat că atacul s-a produs la o școală de dans. Zona a fost împânzită de zeci de echipaje de poliție.

Reacția guvernatorului statului Alabama după atacul armat din Dadeville

"În această dimineață, sunt îndurerat alături de localnicii din Dadeville și de concetățenii mei din Alabama. Crimele violente nu își au locul în statul nostru, iar noi suntem în continuare atent informați de forțele de ordine pe măsură ce apar detalii", a declarat guvernatorul statului Alabama, Kay Ivey.

Localitatea Dadeville are o populație de aproximativ 3.200 de persoane șise află în estul statului Alabama, la aproximativ 92 de kilometri nord-est de Montgomery, Alabama.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE