Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Atac armat într-un mall din Texas. Un mort și trei răniți după ce un suspect a deschis focul

O persoană a fost ucisă, iar alte au fost rănite în urma unui atac armat care a avut loc miercuri într-un centru comercial din orașul El Paso din statul american Texas.

Un suspect a fost arestat, iar polițiștii se află în căutarea unui alt posibil autor al atacului, a anunțat un purtător de cuvânt al Poliției, Robert Gomez, potrivit Agerpres.

Anchetatorii spun că motivul atacului este deocamdată necunoscut.

„A fost haotic. Oamenii au fugit. Erau speriaţi. După cum am spus, s-au tras focuri de armă în mall”, a afirmat Gomez, conform sursei citate.

Un alt atac armat a avut loc în zonă în urmă cu trei ani

Mai multe echipaje de Poliție fac cercetări în centrul comercial și strâng martori. Se anunță a fi operațiuni de durată deoarece suprafața este una mare, a afirmat reprezentantul Poliției.

Potrivit sursei citate, mall-ul Cielo Vista se află lângă magazinul Walmart, unde un bărbat înarmat a ucis 23 de persoane pe 3 august 2019. În urmă cu o săptămână, un bărbat din Texas și-a recunoscut vinovăția pentru crime federale motivate de ură în acest masacru şi a scăpat de o condamnare la moarte. El riscă însă în continuare pedeapsa cu moartea într-o urmărire penală separată.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE