Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Patinoarul Cișmigiu se deschide luni. Acces gratuit pentru copiii cu vârste de până la 5 ani

Patinoarul Cişmigiu îşi deschide porţile luni, începând cu ora 17.00, anunţă Primăria Capitalei.

Acesta este administrat în prezent de către un operator privat, iar copiii cu vârste de până la 5 ani au acces gratuit.

„Patinoarul Cişmigiu îşi deschide porţile astăzi, începând cu ora 17.00! Iubitorii acestui sport se vor bucura de o suprafaţă de 3.600 de mp de gheaţă şi vor avea la dispoziţie şi un centru de închiriere patine. Patinoarul Cişmigiu va fi deschis de luni până duminică, în intervalul 10.00 - 21.30, preţul de acces fiind de 40 lei pentru 1 oră şi 30 de minute. Copiii cu vârste de până la 5 ani au acces gratuit”, scrie PMB, pe Facebook.

Patinoarul este deschis zilnic între următoarele intervale orare: 10.00 - 11.30, 12.30 - 14.00, 15.00 - 16.30, 17.30 - 19.00 şi 20.00 - 21.30. 

Bucureștenii se pot bucura și de atmosfera Sărbătorilor la târgurile de Crăciun

Pentru cei care nu îmbrățișează ideea se pot bucura de trei târguri de Crăciun: Târgul de Crăciun din Piața Constitușiei, Târgul „West Side Christmas Market” din Parcul Drumul Taberei și Târgul „Poveste de Crăciun”, din curtea Operei Comice pentru Copii.

La târgul din Piața Constituției sunt amplasate 80 de căsuțe din lemn, de unde vizitatorii își pot cumpăra diverse obiecte artizanale, dar și delicii de sezon. Accesul la Târgul de Crăciun este gratuit. Cea mai mare roată panoramică din România este atracția principală.

La Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei are cea mai mare perdea luminoasă din România. Aceasta are peste 100 de metri şi este ridicată la mai mult de 50 de metri înălţime, pe podul suspendat care traversează Parcul Drumul Taberei. Vizitatorii vor fi întâmpinaţi cu peste 60 de căsuţe, frumos aranjate, din care nu vor lipsi fel de fel de produse, bunătăţi, dar şi obiecte hand-made. Printre atracţiile Târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei se află o roată înaltă de 33 de metri, un carusel cu personaje şi un patinoar cu o suprafaţă de 660 de metri pătraţi. Târgul, amenajat în cuva lacului secat a Parcului Drumul Taberei, este deschis zilnic între orele 12.00-23.00, iar intrarea va fi liberă.

Târgul „Poveste de Crăciun”, din curtea Operei Comice pentru Copii, așteaptă bucureștenii de toate vârstele cu multe atracții. Patinoar, carusel, trenuleț, derdelușul unic în București, Sania Zburătoare și, bineînteles, Moș Crăciun sunt doar câteva dintre ele.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE