Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă. Jucăriile cu prețuri reduse ar putea fi cumpărate acum

Specialiștii le recomandă americanilor să își facă cumpărăturile pentru sărbătorile de iarnă mai devreme în acest an. În depozite și pe rafturi se găsesc jucării care au sosit cu întârziere pentru sărbătorile de anul trecut, iar acestea sunt foarte accesibile acum. Pentru cele noi, în schimb, părinții trebuie să pregătească bugete mai mari.

Dinozaurul T-Rex de la AirTitans promite să-ți terorizeze camera de zi. Dinozaurul gonflabil are aproximativ dimensiunea unui adult și poate fi controlat prin telecomandă.

Ali Mierzejewski, redactor-șef The Toy Insider: „Acesta este AirTitans T-Rex și este cel mai bun prieten al nostru în acest sezon de sărbători. Este un dinozaur gonflabil, cu telecomandă. După cum puteți vedea, are o lungime de șase metri, o fiară uriașă și îngrozitor de prietenoasă.”

Jucăriile au prețuri reduse

La show-ul anual Holiday of Play din New York, unele dintre cele mai populare mărci de jucării și-au prezentat zilele trecute cele mai recente inovații. Redactorul-șef al revistei Toy Insider le recomandă oamenilor să cumpere produsele care au ajuns cu întârziere pe rafturile magazinelor, din cauza problemelor pe care pandemia le-a creat lanțurilor de distribuție. Acestea au acum prețuri foarte bune.

Ali Mierzejewski, redactor-șef The Toy Insider: „Ne uităm la o mulțime de stocuri, care au venit cu întârziere, așa că retailerii le oferă acum la lichidare, deci, acum este un moment grozav pentru a cumpăra unele dintre acele jucării lansate anul trecut. Nu este vorba că sunt vechi, ci doar nu sunt noi din 2022.”

Pentru jucăriile de ultimă generație care vor apărea înainte de sărbătorile din acest an, cumpărătorii ar trebui să se aștepte să cheltuiască mai mult. Inflația istorică își va pune amprenta și asupra cadourilor, iar acestea vor fi cu 15% mai scumpe.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE