Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Pamela Anderson îndeamnă femeile să renunțe la farduri. Actrița din Baywatch apare nemachiată pe social media

Pamela Anderson îndeamnă femeile să renunțe la machiaj. Actrița se postează nemachiată pe paginile de social media, unde o urmăresc milioane de oameni. Totul face parte dintr-o campanie care încurajează femeile să renunțe la farduri, după ce vedeta a investit într-un brand specializat în îngrijirea pielii.

În anii `90. Pamela Anderson era foarte cunoscută în showbiz, pentru fiecare apariție în serialul Baywatch, dar și în revistele pentru adulți. Acum, vedeta are 56 de ani și vede frumusețea cu alți ochi.

Pamela Anderson, actriță: Lipsa rușinii ține de intimitate, de vulnerabilitate. Îți reamintește că ești frumoasă în felul tău.

Actrița a semnat o colaborare cu o companie de skincare și promovează produsele cosmetice naturale. Totodată îndeamnă femeile să renunțe machiaj.

Pamela Anderson, actriță: Îngrijirea de sine îți dă curaj să fii tu însăți. Să ai grijă de tine, desigur. Frumusețea este libertate. Este simplă. Sunt gândurile tale autentice, nu ale altora. Cred că aveam 5 ani când am început să trăiesc în imaginația mea. Reîntoarcerea acasă, renunțarea la detalii, descoperirea de sine, totul a fost un proces, o călătorie. Acum sunt aici. Cel mai frumos sentiment este să te simți tu însăți.

Două din cinci femei se simt mai încrezătoare, atunci când apar machiate în public, potrivit agenției de cercetare OnePoll. Studiul arată că încrederea femeilor, în proporție de 75%, depinde de aspectul fizic. În 2022, cu ocazia debutului pe Broadway, Pamela Anderson și-a făcut apariția cu un look glossy. Un mai târziu, cu ocazia unei gale importante din industria modei, fanii au văzut-o pe actriță pentru prima oară nemachiată la un eveniment public.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE