Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) Un nou showroom CUPRA Garage se deschide la București

Producătorul Cupra lansează cel de-al treilea showroom CUPRA Garage din România. Acesta este al doilea spațiu de prezentare pe care brandul îl deschide în București.

Noul showroom CUPRA Garage se află în incinta centrului Porsche București Nord din Voluntari și, potrivit reprezentanților companiei, este conceput ”drept un spațiu în care cumpărătorul și vizitatorul se bucură de o experiență captivantă, de o viziune explicită și completă asupra mărcii”.

Ce modele pot fi comandate din nou showroom CUPRA Garage

Showroom-ul va găzdui gama completă de modele CUPRA, inclusiv cele mai recente lansări și versiuni speciale.

”Cu ajutorul unor modele precum CUPRA Formentor, CUPRA Leon sau Ateca, dar și a modelelor electrice CUPRA Born sau viitorul CUPRA Tavascan, cei care-i trec pragul vor avea ocazia să exploreze inovația și performanța într-o manieră unică, urbană, simțind apartenența la o comunitate emergentă”, spun reprezentații companiei.

Brandul CUPRA a cunoscut o ascensiune remarcabilă în cei cinci ani de la lansare, construind o rețea de distribuție puternică, reflectată în cifrele înregistrate pe toate segmentele de modele.

”Astfel, în prima jumătatea a lui 2023, CUPRA a reușit să vândă peste 600 de unități, consolidând imaginea și prezența brandului în piață

În doar câțiva ani, CUPRA a creat un impuls de neoprit și este hotărâtă să conducă o mișcare definită de emoție și ambiție, pentru a modela o lume nonconformistă și electrificată. CUPRA are un obiectiv simplu: să construiască mașini care transmit emoție, cu un design deosebit și performanțe impresionante. Marca dovedește că mașinile nu trebuie să fie doar funcționale, ci și captivante”, se arată într-un comunicat al brandului Cupra.

Ce modele noi Cupra vor fi lansate în 2024

Noul showroom CUPRA Garage se află în cadrul Porsche București Nord din Voluntari, situat pe Bd. Pipera nr. 2., locație deschisă sub rețeaua Porsche Inter Auto.

Marca se pregătește în prezent pentru cea mai mare ofensivă de produse din istorie, care va începe în 2024 cu lansarea CUPRA Tavascan și CUPRA Terramar, urmată de CUPRA Raval în 2025. Aceste noi modele vor permite mărcii să intre pe noi segmente și piețe, contribuind astfel la atingerea obiectivului pe termen mediu de a vinde 500.000 de mașini pe an la nivel global.

CUPRA are ca obiectiv poziționarea ȋntre primele 100 cele mai bune mărci globale până în 2030.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE