Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. La Expleo ai oportunitatea de a lucra la proiecte de transformare pentru companii de top la nivel mondial

Târgul de cariere organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB), POLIJobs, care conectează companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți ingineri, a ajuns la cea de-a V-a ediție și va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, între orele 10.00-17.00, în Hol AN din Rectorat.

𝗣𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟲𝟬 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝗽 𝗱𝗶𝗻 𝗱𝗼𝗺𝗲𝗻𝗶𝘂𝗹 𝗶𝗻𝗴𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶𝗲𝗶 au pregătit numeroase oportunități de carieră: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.

Expleo, printre companiile participante

Printre companiile participante se numără și Expleo, un furnizor global de servicii de inginerie, tehnologie și consultanță, care colaborează cu organizații de top în domenii precum automotive, aerospace, servicii financiare sau transformare digitală. Expleo are peste 40 de ani de experiență în dezvoltarea de produse complexe, optimizarea proceselor de producție și asigurarea calității sistemelor informaționale.

VEZI GALERIA
4 imagini

De mai bine de 20 de ani, asistă clienți în proiecte R&D majore, de la sediile din România, din Bucureşti şi Iaşi. În Expleo te vei bucura de oportunitatea de a lucra la proiecte de transformare pentru companii de top la nivel mondial, iar contribuția ta va fi recunoscută în cadrul unei structuri organizaționale în creștere rapidă.

Care este principala provocare a companiei Expleo în contextul economic și social actual?

În prezent, cererea de forţă de muncă depăşeşte oferta, astfel că trebuie făcute eforturi suplimentare atât pentru a atrage specialiști, cât și pentru a păstra oamenii în organizație. Piața a devenit foarte dinamică și competitivă în perioada post-Covid, iar sistemele de retenție a angajaților au trebuit aliniate la noua realitate. De asemenea,  adaptarea la noile nevoi și așteptări ale candidaților joacă un rol foarte important, mai ales în ceea ce privește flexibilitatea modului de lucru, work-life balance și beneficiile oferite.

Cum găsește Expleo un limbaj comun cu noua generație de angajați?

„Mizăm pe ideea de flexibilitate, printr-un echilibru între munca de acasă și cea de la birou, dar și prin proiectele pe care le avem, rutina fiind de evitat în cazul lor. De asemenea, feedbackul este important pentru noua generație, iar managerul trebuie să aibă un rol de mentor în relația cu angajații”, au precizat reprezentanții Expleo, într-un comuncat.

Expleo își dorește ca pe parcursul celor două zile de târg să fie împărtășite, celor care vor vizita standul, misiunea și valorile Expleo, precum și oportunitățile de carieră. Echipele Expleo vor răspunde cu entuziasm tuturor întrebărilor venite de la participanți și vor oferi informații detaliate despre proiectele Expleo in România.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE