Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Infineon Technologies AG, unul dintre liderii mondiali în semiconductori

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă. Ajuns la a cincea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 60 de companii de top au pregătit numeroase oportunități de carieră pentru studenții și absolvenții UPB: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.

Prin participarea la POLIJobs, toți cei aflați în căutarea unei oportunități de carieră au șansa de a discuta direct cu angajatorii.

Infineon Technologies AG, printre companiile participante la POLIJobs

Infineon Technologies AG este unul dintre liderii mondiali în semiconductori care ne fac viața mai ușoară, sigură și verde. Cu peste 50.000 de angajați la nivel mondial, Infineon a generat venituri de peste 11,1 miliarde de euro în anul fiscal 2021 (încheiat la 30 septembrie 2021).

Infineon Technologies România, înființată în 2005, a crescut rapid asumându-și constant noi proiecte de cercetare și dezvoltare pentru întreg grupul Infineon. Inginerii Infineon dezvoltă circuite integrate de putere, senzori magnetici și de presiune integrați, circuite de control pentru aplicații auto și industriale, precum și aplicații de securitate.

Care este principala provocare a Infineon Technologies AG în contextul economic și social actual?

Compania a avut un ritm de creștere accelerat în ultimii ani pe o piață a muncii foarte dinamică în domeniul high tech. Un element cheie în strategia Infineon Technologies Romania a fost și este intensificarea colaborării cu universitățile cu profil tehnic din Bucuresti și din țară.

Diversele programe pe care le oferim studenților și proaspeților absolvenți au avut un real succes, având impact pozitiv atât la nivel candidaților, cât și la nivel de business”, au transmis reprezentanții Infineon Technologies AG.

Cum găsește Infineon Technologies AG un limbaj comun cu noua generație de angajați?

Odată cu ieșirea din pandemie, am integrat experiența și feedback-ul de la colegii care au lucrat majoritatea timpului remote. Am adaptat spațiile de birouri pentru mai multă interacțiune și am implementat un sistem hibrid de lucru, adaptat nevoilor de flexibilitate, colaborare în echipă și dezvoltare ale colegilor.

Suntem în permanență în contact cu colegii noștri și readaptăm procesele interne pe baza feedback-ului primit”, au mai precizat oficialii Infineon Technologies AG.

Infineon este cea mai puternică companie din România ce deține capacitate de dezvoltare integrală a semiconductorilor. Compania are peste 500 de ingineri, spații de birouri și laboratoare de cercetare cu echipamente avansate.

 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE