Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Excent Ingénierie Roumanie, companie de referință în sectorul proiectării și serviciilor de inginerie

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Ajuns la a șasea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 15-16 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 100 de companii de top din domeniul ingineriei, din peste 20 de domenii de activitate, au pregătit pentru tine numeroase oportunități de carieră.

Excent Ingénierie Roumanie participă la POLIJobs

EXCENT INGÉNIERIE ROUMANIE, filială a Grupului Excent, este specializată în servicii de inginerie, proiectare, consultanță tehnică și managementul afacerilor în procesul industrial.

Societatea noastră este prezentă pe piața românească încă din anul 2000, ceea ce i-a permis crearea unei rețele solide de clienți și parteneri în diverse sectoare de activitate: Aeronautică, Automobile, Naval, Feroviar, Energie.

Proiectele dezvoltate, integrând toate etapele tehnice de Proiectare, Concepție, Proces, Asistență în Producție și Formare, își datorează succesul calității serviciilor oferite, optimizării costurilor și identificării variantelor tehnice cu valoare adăugată.

Obiectivul nostru este să ne consolidăm poziția în calitate de societate de referință în sectorul proiectării și serviciilor de inginerie, punând la dispoziția clienților și partenerilor noștri un know-how și o expertiză tehnică la standarde internaționale.

VEZI GALERIA
4 imagini

Cum arată jobul și angajatul viitorului în domeniul ingineriei

Ingineria mecanică și profilul angajatului din acest domeniu sunt într-o continuă evoluție datorită progreselor tehnologice precum și schimbărilor din industrie. Întrucât tehnologia avansează rapid, inginerul mecanic va trebui să fie deschis să învețe și să se adapteze continuu la noile tehnologii și metode de lucru. De asemenea, în contextul preocupărilor legate de mediul înconjurător, inginerul mecanic trebuie să dezvolte soluții și produse care sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, sustenabile și mai puțin dăunătoare pentru mediu.

În concluzie, inginerul mecanic al viitorului va avea o expertiză tehnică avansată, o viziune orientată spre inovație și sustenabilitate, precum și abilități interpersonale solide pentru a colabora într-un mediu de lucru dinamic si interdisciplinar, iar noi ne dorim să îl formăm în această direcție.

Care este perspectiva companiei asupra modului în care tehnologia schimbă piața muncii din România?

Tehnologia a avut un impact semnificativ asupra mediului de afaceri și al pieței muncii în întreaga lume, inclusiv în Romania. Aceasta a condus la automatizarea multor procese din diverse industrii, abilitățile tehnice devenind din ce în ce mai importante într-o varietate de domenii. Noi am înțeles că inovarea este cheia competitivității. Utilizarea tehnologiei pentru a inova, a dezvolta noi produse și servicii este esențială pentru a rămâne competitivi pe piață. De altfel, dezvoltarea profesională devine prioritară pentru adaptarea la schimbările tehnologice și pentru a ne asigura că angajații au abilitățile necesare pentru a rămâne relevanți pe piața muncii.

Când are loc PoliJOBS

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București găzduiește în perioada 15-16 noiembrie 2023 cel mai mare târg de job-uri din domeniul tehnic din acest an, PoliJOBS. Evenimentul va conecta companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți și absolvenți.

PoliJOBS, ajuns la cea de a VII-a ediție, este un eveniment de referință pentru tinerii studenți, ingineri și pentru piața muncii din România. Organizat cu pasiune și dedicare de către Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, prin intermediul Biroului de Plasare a Forței de Muncă - PoliJOBS, evenimentul oferă o platformă esențială de interacțiune între studenți, absolvenți și potențiali angajatori.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE