Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Ce calități trebuie să dețină angajatul viitorului, în viziunea Daikin

Daikin este una dintre companiile care au participat la Târgul de cariere „POLIJobs” 2023, organizat de Universitatea Politehnica din București. Târgul a conectat afacerile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Descrierea companiei

Cu o experiență de aproape 100 de ani în proiectarea și fabricarea de tehnologii de încălzire și răcire, Daikin este recunoscut pentru abordarea sa inovatoare în dezvoltarea de produse, pentru calitatea de neegalat și versatilitatea soluțiilor sale integrate.

Daikin România face parte din Daikin Europe N.V. (DENV), prin filiala regională Daikin Central Europe. DENV este responsabilă de dezvoltare, producție, vânzări și administrare în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Daikin este prezent în piața din România din 1994 și colaborează cu o rețea complexă de parteneri locali, oferind soluții complete de încălzire, răcire, ventilație, purificare a aerului și refrigerare, pentru orice tip de spațiu, fie el comercial, industrial sau rezidențial.

Motto-ul Daikin: să creăm împreună un climat unic.

Cum arată jobul și angajatul viitorului

Angajatul viitorului este mult mai digital decât astăzi și are abilități pronunțate în zona tech, este orientat spre inovație și spre utilizarea inteligenței artificiale. Va trebui să fie dinamic, adaptabil și versatil, pentru a se putea plia pe realitățile dinamice din piață, dar și pentru a face față mai bine provocărilor și transformărilor din universul Daikin.

Perspectiva companiei asupra tehnologiei și pieței muncii

Devine tot mai clar ca job-urile din viitor vor fi mult influențate de inteligența artificială și vor avea componente noi. De asemenea, strategiile de recrutare vor fi din ce în ce mai dinamice și mai creative, iar modalitățile de selecție evoluează și ele. Spre exemplu, un CV video poate deveni un instrument tot mai des întâlnit, candidatul putând să demonstreze astfel ce abilități de prezentare deține, printre alte competențe esențiale.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE