Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Holcim România, unul dintre cei mai importanți producători de materiale de construcții la nivel national: „Construim, pentru oameni și planetă, o lume mai verde”

Holcim România, unul dintre cei mai importanți producători de materiale de construcții la nivel național, a participat și în 2023 la POLIJobs.

La Holcim, avem obiective mai înalte decât cele mai înalte clădiri. Scopul nostru este de a construi, pentru oameni și planetă, o lume mai verde (prin amprentă scăzută de emisii de CO2 și economie circulară), mai inteligentă (prin inovație și digitalizare), pentru toți (contribuind la bunăstarea tuturor).

Ne bucurăm să fim prezenți la târgul de cariere organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB), POLIJobs, și suntem curioși să cunoaștem studenți interesați să se dezvolte în industria construcțiilor. Echipa Holcim este bucuroasă să prezinte la POLIJobs proiectele noastre educaționale pentru studenți în care aceștia se pot implica, precum și posturile vacante disponibile în prezent în cadrul companiei.

Grupul de companii Holcim România include Holcim România (două fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o fabrică de BCA la Adjud, o stație de măcinare, 28 stații de betoane, cinci stații de agregate, două stații de lianți speciali, trei terminale de ciment, trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor - prin Geocycle) și Somaco Grup Prefabricate (cinci fabrici de prefabricate). În total, Grupul Holcim România are aproximativ 2.000 de angajați.

Cum arată jobul și angajatul viitorului în domeniul/industria în care activați?

Indiferent de modul în care va arăta jobul viitorului în industria construcțiilor, cu siguranță, o serie de competențe bine consolidate vor fi atuuri pentru oricine activează în domeniu pe termen lung. Gândirea critică și cea creativă, adaptabilitatea și flexibilitatea, curiozitatea și orientarea spre învățare continuă, sunt cotate ca fiind importante abilități pentru angajatul viitorului. Credem că aceste tendințe își vor spune cuvântul și în industria noastră și de aceea încurajăm învățarea continuă și oferim colegilor noștri o varietate de resurse pentru dezvoltarea lor.

În Holcim România, facem lucrurile cu pasiune, entuziasm și cu dorința de a ne dezvolta continuu alături de colegii noștri. Credem că toate acestea contribuie la performanța individuală și organizațională și oferă acea bază pe care se pot construi noi abilități și competențe care să ne pregătească pentru viitor.

Care este perspectiva companiei asupra modului în care tehnologia schimbă piața muncii din România?

La nivel mai larg, tehnologia ne provoacă să ne dezvoltăm continuu, să devenim mai curioși și să ne atingem obiectivele asumate - ceea ce se aplică și la piața muncii din România. De-a lungul timpului, integrarea de noi tehnologii în procesele noastre de producție și de lucru au reprezentat tot atâtea ocazii de creștere a gradului de eficiență, automatizare și performanță la nivelul companiei. Din perspectiva candidaților, dezvoltarea abilităților și deschiderea pentru creștere personală și profesională reprezintă două aspecte care îi pot ajuta să parcurgă cu succes etapele de tranziție și adoptare a noilor tehnologii. Vedem tehnologia ca pe un amplificator de resurse, care nu va putea înlocui spiritul de echipă și conexiunea pe care interacțiunea umană ni le oferă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE