Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. BCR este compania de banking care se bazează pe diversitate

Târgul de cariere organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB), POLIJobs, care conectează companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți ingineri, a ajuns la cea de-a V-a ediție și va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, între orele 10.00-17.00, în Hol AN din Rectorat.

𝗣𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟲𝟬 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝗽 𝗱𝗶𝗻 𝗱𝗼𝗺𝗲𝗻𝗶𝘂𝗹 𝗶𝗻𝗴𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶𝗲𝗶 au pregătit numeroase oportunități de carieră: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.

BCR, una dintre companiile prezente la târg

Printre participanți se numără și BCR, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România.

BCR oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri. Sunt peste 5.000 de oameni la BCR.

Și, pe cât de mulți, pe atât de diferiți: „Ne place sa credem că diversitatea noastră de idei, atitudini, pasiuni, trăiri sau origini ne înfrumusețează cultura și adaugă valoare muncii noastre.”

Care este principala provocare a BCR în contextul economic și social actual?

„Principala provocare cu care se confruntă mulți angajatori ține de contextul în care ne aflăm, de ceea ce numim War for Talent: bătălia pentru performanță. Ne dorim să atragem și să păstrăm alături de noi cei mai buni candidați, iar piața este într-o continuă dinamică. Din fericire, credem că reușim să ne diferențiem prin faptul că investim consistent în colegii noștri și îmbunătățim permanent experiența lor în companie.”

Cum găsește BCR un limbaj comun cu noua generație de angajați?

BCR pune mult accent pe ideea de continuă dezvoltare, în care toți angajații au de învățat unii de la alții.

„Cum schimbarea și dezvoltarea sunt atât de prezente în viețile noastre, cu toții învățăm continuu unii de la alții. Asta însemnă inclusiv că mentorii și experții care lucrează alături de noi sunt deschiși atât să îi învețe pe cei noi, cât și să învețe de la ei. La fel ca mai toate companiile, citim și analizăm studii, vorbim cu specialiști care ne învață să ne adaptăm, dar poate cel mai important este faptul că luăm constant feedback de la colegi, ținem cont de părerile lor și implementăm schimbările care ne fac bine. Avem anual sute de tineri în programe de practică și internship, iar asta ne ajută să ne adaptăm. Suntem conștienți că schimbarea este singura constantă. Tocmai de aceea în BCR este foarte important ca toți colegii noștri să fie flexibili, curioși, deschiși spre învățare și comunicare.”

„Ne bucurăm să fim parte din POLIJobs și să întâlnim viitori colegi, să discutăm față în față despre cum este să ai o carieră în banking, despre schimbare profesională și oportunitățile din BCR”, a mai adăugat compania.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE