Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Adobe oferă oportunități egale tuturor angajaților și îi susține în dezvoltarea profesională

Târgul de cariere organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB), POLIJobs, care conectează companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți ingineri, a ajuns la cea de-a V-a ediție și va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, între orele 10.00-17.00.

Peste 60 de companii de top din domeniul ingineriei au pregătit numeroase oportunități de carieră: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.

Printre companiile participante se numără și Adobe România, cel mai mare centru de cercetare și dezvoltare Adobe din EMEA.

Cu peste 100 de angajați în prezent, compania lucrează la cele mai cunoscute produse Adobe din lume, precum Adobe Express, Adobe Experience Manager, Adobe Target, Adobe Analytics, Adobe Stock.

Intership în cadrul Adobe România

Valorile Adobe, stabilite chiar de fondatorii companiei, John Warnock și Charles Geschke, sunt: Genuine (n.red Sinceri) , Exceptional(n.red Excepționali), Innovative (n.red Inovativi), and Involved (n.red Implicați). Așa suntem noi și asta căutăm în toți oamenii care vor sa ne fie colegi, fie pe un post full-time, fie ca interni.

Compania investește în programe și evenimente interne ce au ca scop crearea unui mediu de lucru cât mai confortabil și deschis pentru toți angajații. Adobe România oferă oportunități egale tuturor angajaților și îi susține în dezvoltarea profesională. Pentru noi asta înseamnă #adobelife, un loc în care toți colegii pot fi ei înșiși si se pot exprima liber.

Când te alături la Adobe ca University Intern sau University Graduate lucrezi alături de cei mai mari inovatori din industria tehnologică cu scopul de a schimba lumea prin intermediul experiențelor digitale. Vei deveni parte a unei comunități care îți prețuieste perspectiva și care întotdeauna vine cu cele mai bune idei. Studenții care se alatură #AdobeLife se pot aștepta să își urmeze pasiunile și curiozitățile pe măsură ce își croiesc o cale profesională unică.

La Adobe punem accent pe o cultură deschisă. Dacă avem o problemă, o dezbatem #împreuna și o rezolvăm. Suntem Inovativi.

Ce vei întalni în călătoria Adobe? Programming, skills development, talent experience, social program and so many more!

Care este principala provocare a companiei Adobe în contextul economic și social actual?

„Principala provocare și oportunitate este dezvoltarea continuă. A fi un bun specialist vine ca urmare a unei pasiuni reale în domeniul tău de activitate. Totodată, creativitatea și o bună capacitate de relaționare și comunicare sunt predicatori puternici ai succesului într-o echipă”, a precizat Adobe, într-un comunicat.

Cum găsește Altex un limbaj comun cu noua generație de angajați?

„În Adobe creativitatea este o valoare core. Este important ca fiecare voce să se facă auzită și experiența trecută ne arată că impactul și inovația vin din toate nivelele de senioritate, avem exemple foarte faine de colegi juniori care au patente în idustria de software. Limbajul comun vine natural, deoarece ne unesc aceleași valori, interese și pasiune pentru tehnologie”, a mai adăugat compania.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE