Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Omagiu pe stadioane. Suporterii cluburilor West Ham și Manchester United au intonat „God Save the Queen”, imnul Angliei

Toate meciurile din Premier League au fost anulate, însă suporterii cluburilor West Ham și Manchester United i-au adus Reginei Elisabeta a II-a un omagiu emoționant, înaintea meciurilor din cupele europene. Pe London Stadium, în timpul momentului de reculegere, suporterii lui West Ham au intonat „God Save the Queen”, imnul Angliei.

Și pe Old Trafford, în timpul momentului de tăcere, atât fanii, cât și jucătorii au fost vizibil marcați de vestea morții Majestății Sale.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la vârsta de 96 de ani. Milioane de britanici sunt în doliu, după ce s-a stins din viață suverana care a condus Regatul Unit timp de 70 de ani.

În ultimele zile, starea de sănătate a Reginei Marii Britanii s-a degradat. Monarhul britanic s-a aflat sub atenta supraveghere a medicilor la reședința din Balmoral, potrivit unui comunicat al Palatului Buckingham.

Casa Regală a Marii Britanii este din nou în doliu, în mai puțin de doi ani. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decedat, după ce Prinţul Philip, soţul ei, a încetat din viaţă, la vârsta de 99 de ani pe 9 aprilie 2021.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE