Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

O nouă funcție WhatsApp. Utilizatorii se vor putea conecta la două conturi în același timp

Dacă aveți două conturi de WhatsApp, le veți putea accesa pe amândouă simultan de pe un singur telefon. Mark Zuckerberg, directorul executiv al companiei Meta, a anunțat joi că aplicația de mesagerie va introduce funcția de schimbare între conturi în versiunea pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Noua opțiune va fi utilă celor care sunt nevoiți să folosească două telefoane sau utilizatorilor care trebuie să se deconecteze frecvent pentru a accesa unul dintre conturi, relatează The Verge.

Această nouă funcție ar trebui să faciliteze gestionarea conversațiilor pe mai multe conturi, în situația în care aveți un cont WhatsApp pentru serviciu și un altul pentru a trimite mesaje prietenilor și familiei. Opțiunea va fi integrată în aplicație în următoarele săptămâni.

Opțiunea prin care WhatsApp permite conectarea la două conturi simultan. Recomandările Meta

Reprezentanții companiei Meta au precizat că utilizatorii vor avea nevoie de un număr de telefon separat și o cartelă SIM (un telefon dual-SIM sau eSIM) dacă vor dori să folosească noua opțiune. De asemenea, veți avea nevoie de un al doilea telefon sau de cartela SIM pentru a primi codul care aplicația WhatsApp îl trimite prin SMS pentru a accesa al doilea cont de pe un alt dispozitiv.

După verificarea inițială, aplicația va funcționa în continuare cu ambele conturi, fără a fi nevoie de al doilea dispozitiv sau SIM, a precizat Ellie Heatrick, purtătorul de cuvânt al WhatsApp, conform sursei citate.

Experții Meta au făcut luat mai multe măsuri pentru a facilita accesul la contul WhatsApp pe diferite dispozitive, lansând în 2021 o opțiune multi-dispozitiv care permite folosirea contului pe tablete Android, browsere sau computere.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE