Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

O companie aeriană introduce de la 1 iulie internetul gratuit în avioane. Condiția este ca pasagerii să se înscrie în programul de fidelitate

Câți dintre pasagerii unui avion nu și-au dorit să beneficieze de internet gratuit în timpul zborului? Dorința a devenit acum o realitate pentru călătorii care optează să meargă cu Singapore Airlines.

Astfel, compania aeriană devine una din primele care nu va mai cere bani în plus pentru conectarea la internet prin WiFi la bordul avioanelor sale.

Acest beneficiu va fi valabil de la 1 iulie şi va scuti pasagerii de taxele şi limitele de trafic de până acum.

Există o singură condiție, pasagerii să se înscrie în programul de fidelitate al companiei.

Ce mesaj a transmis compania aeriană

”Majoritatea aeronavelor din flota Singapore Airlines sunt dotate cu Wi-Fi, ceea ce vă permite să păstrați ușor legătura cu cei dragi. În plus, dacă veți călători la Suites, First Class, Business Class sau dacă aparțineți programului nostru PPS Club sau KrisFlyer, veți fi eligibil pentru Wi-Fi gratuit la bordul aeronavelor selectate.

Pentru a beneficia de Wi-Fi gratuit la Premium Economy Class sau Economy Class, membrii KrisFlyer vor trebui să adauge numărul de membru KrisFlyer la rezervare înainte de plecare. Acest lucru se poate face fie prin "Manage Booking" online, fie prin aplicația mobilă SingaporeAir, prin chioșcul de check-in din aeroport sau la ghișeele de la ghișeele de check-in.

Alternativ, puteți alege să trimiteți mesaje text sau să accesați internetul la bord prin roaming de date.”, se arată în comunicatul transmis de Singapore Airlines.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE