Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Noua colecție Valentino la Săptămâna Modei de la Paris

Săptămâna modei de la Paris a dezvăluit primele colecții ale celor mai cunoscute brand-uri. Valentino și-a prezentat colecția sub emblematicul Pod Alexandru al III-lea.

Printr-un joc de texturi și forme, Pier-paolo Piccioli aduce la viață noua colecție Valentino Haute Couture primăvară-vară, care include atât ținute feminine, cât și masculine.

Vedetele prezente la defilarea de modă

„O colecție” de vedete a venit să vadă defilarea modelelor îmbrăcate de designerul Pierpaolo Piccioli. Printre acestea: Anne Hathaway, Kylie Minogue, Dove Cameron și Sofia Carson.

Anne Hathaway a sosit într-o rochie mini cu imprimeu leopard, cu dresuri asortate, în timp ce cântăreața Charli XCX a purtat un top negru decupat și pantaloni cu talie înaltă. Dove Cameron a uimit într-un ansamblu roșu elegant, în timp ce Beatrice Grannò din „The White Lotus” a reprezentat marca printr-o rochie scurtă, neagră.

Printre vedetele invitate, s-a aflat și noul ambasador al mărcii Valentino, Suga. Rapperul, producătorul și membrul BTS și-a făcut apariția într-un costum maro monocromatic și o bluză crem din colecția Unboxing Valentino.

Designerul Pierpaolo Piccioli a îmbinat în ultima sa colecție, atât ținute de culoare strălucitoare, cât și ținute negre. Colecția a fost completată cu două rochii albe. Prima, din satin, cu volane deasupra, iar cea de-a doua, o rochie de bal, cu un top transparent și o curea neagră legată într-o fundă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE