Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Atmosferă incendiară la Untold 2022. Prima seară a festivalului a venit cu un show de poveste

Prima noapte de magie a fost trăită cu intensitate la festivalul UNTOLD. Nume sonore din industria muzicii electronice au urcat pe scena principală. 

Atmosfera a fost una feerica, iar la asta au participat peste 90 de mii de oameni. 

Vibrația muzicii a fost simțită la intensitate maximă noaptea trecută pe Cluj Arena. Începutul festivalului a fost marcat de un show spectaculos a DJ-ul german Claptone. Alături de el au fost prezenți acrobați și animatori iar asta a transpus oamenii într-o lume de poveste. 

“Ne simțim foarte bine! E cea mai tare atmosfera ca în fiecare an, e a 7 a ediție la care participăm, ne distram”, spune una dintre tinerele prezente la eveniment.

Festivalul Untold este despre experiența trăită, atmosfera simțită pe parcursul celor 4 zile și 4 nopți. Iar foarte mulți dintre participanți au îndrăgit atât de mult festivalul încât abia au așteptat sa se întoarcă, să revină pe acest tărâm magic. 

În acest an festivalul aduce la un loc peste 200 de artiști naționali și internaționali. În această seară urmează alte surprize. Printre artiștii care se vor urca pe scena principală este rapperul american G-Eazy si DJ Dmitri Vegas & Like Mike.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE