Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Moșul a ajuns la copii. Evitate în pandemie, serbările de Crăciun au devenit iarăși motiv de bucurie

Ocolite în anii de pandemie, serbările de Crăciun au devenit iarăși motiv de bucurie prin școli și grădinițe. Colindele și poeziile recitate cu emoție de fetițe și băieței, în ropotele de aplauze ale părinților au ajuns repede și la urechile Moșului. Bătrânelul nu a putut fi prezent însă la toate spectacolele de sfârșit de an, dar promite că în câteva zile, va ajunge cu desaga încărcată pe la toți prichindeii.

Copiii au pus în scenă o adevărată poveste

La clasa pregătitoare de la o școală din București, Moș Crăciun a fost întâmpinat cu multă bucurie și aplauze. Înainte să își facă însă apariția, Moșul a urmărit pe ascuns spectacolul pus în scenă de prichindei. În decorul de iarnă, cu brad și fulgi de nea, copiii costumați în reni și spiriduși,  au pus în scenă o adevărată poveste.

Ca să îl impresioneze pe Moș, copii și-au intrat imediat în rol și ca niște adevărate vedete au interpretat cum am știut ei mai bine replici amuzante, au dansat și au cântat cu emoție în glas.

La acești puști de grupa mică de la o grădiniță din Constanța, Moșul abia își mai putea căra sacul plin de daruri. Drept răsplată, micuții au încântat audiența cu multe colinde și poezii.

Ce își doresc copii de la Moș Crăciun?

„Eu îmi doresc de Moș Crăciun, jucării multe și ciocolată și toată familia mea să fie fericită de Crăciun.”

„Eu vreau să îmi aducă Moș Crăciun o carte și un detector de metale.”

„Eu îmi doresc un ren cu sclipici și îi doresc un Crăciun Fericit.”

„Eu îmi doresc o motocicletă.”

Chiar dacă nu a reușit să ajungă la toate serbările, Moșul își adună toate puterile pentru noaptea de Crăciun, atunci când va trece pe la toți copiii. Listele cu dorințe încă nu s-au încheiat.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE