Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Moș Crăciun a dat sania pe elicopter. A aterizat la Baza 90 Transport Aerian pentru a aduce cadouri copiilor

Moș Crăciun  a trecut pe la copiii militarilor de la cea mai mare bază aeriană din țară, cea de la Otopeni. Pentru că zăpada lipsește și anul acesta de sărbători, Moșul nu a putut folosi sania cu reni, așa că a apelat din nou la piloții de la Forțele Aeriene pentru transport. Militarii l-au adus cu un elicopter IAR 330 Puma. 

Peste 120 de copii ai piloților și tehnicienilor din Baza 90 Transport Aerian l-au așteptat cu sufletul la gură pe Moș Crăciun. Imediat după ce a aterizat, micuții au alergat spre elicopter, fascinați de apariția inedită. 

După drumul lung, Moș Crăciun a participat la un concert cu muzică de sărbători, a făcut poze și a dansat cu copiii. 

Copiii au primit ce și-au dorit de la Moș Crăciun. Unii dintre ei au fost nerăbdători și au deschis cadourile pe loc. 

Ciprian Marin, locțiitorul comandantului, Baza 90 Transport Aerian Otopeni: ”Iată ca și anul acesta Moș Crăciun a venit în periplul sau prin lume și a aterizat și în Baza 90, dintr-un elicopter. În principiu, fiecare copil a primit ceea ce și-a dorit, indiferent de buget. Moșul trebuie să fie cât mai generos în fiecare an cu copiii noștri.” 

Sosirea lui Moș Crăciun cu elicopterul a devenit deja tradiție la Baza 90 Aeriană. Și în alte unități de aviație din țară, Moșul ajunge tot pe calea aerului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE