Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Miss World 2024. Krystyna Pyszková din Cehia a câștigat concursul pentru cea mai frumoasă femeie din lume

Krystyna Pyszková din Cehia este, oficial, cea mai frumoasă femeie din lume. Ea a fost încoronată Miss World 2024, în fața celorlalte 110 modele, din întreaga lume.

Krystyna Pyszková este studentă la drept și are 25 de ani. Ea a fost numită Miss Cehia în 2022 și este a doua concurentă din această țară care câștigă Miss World.

Potrivit Miss World Organization, reușita cu care se poate mândri Krystynei a fost deschiderea unei școli de engleză pentru copiii defavorizați în Tanzania, unde a făcut și ea voluntariat.

Noua deținătoare a titlului Miss World este a treia câștigătoare a unei coroane de concurs „Big 4” pentru Republica Cehă. În 2012, țara europeană a câștigat coroana Miss Earth, prin Tereza Fajksová.

Miss World România a impresionat la proba de ”Top Model”

Miss World România, Ada Maria Ileana, a pășit cu dreptul în competiție, la probele sportive și la proba de talent, cu piesa ”Lie, Ciocârlie” Cea mai spectaculoasă probă de până acum a fost cea de Top Model, unde Ada a prezentat creația lui Pavel Kroyman, un designer din Republica Moldova, cel care a creat și costumul național al Miss World Romania.

La acest concurs, locul doi a fost ocupat de concurenta din Liban, iar locurile 3 și 4 - de reprezentantele Trinidad-Tobago și Botswana. Ediția din acest an, cu numărul 71, a fost organizată în India pentru prima dată după 28 de ani.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE