Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Microsoft permite utilizatorilor să schimbe personalitatea chatbotului integrat în Bing. Care sunt opțiunile

Microsoft a adăugat o nouă funcție la chatbotul integrat în Bing care vă permite utilizatorilor să selecteze diferite tonuri pentru răspunsuri. Există trei opțiuni pentru răspunsurile chatbotului cu inteligență artificială: creativ, echilibrat și precis. Modul creativ include răspunsuri care sunt "originale și pline de imaginație", în timp ce modul precis favorizează acuratețea și relevanța pentru răspunsuri mai factuale și mai concise, potrivit The Verge.

Microsoft a setat ca funcție implicită pentru chatbotul Bing modul echilibrat, care speră că va găsi un echilibru între acuratețe și creativitate. Aceste noi moduri de chat sunt disponibile pentru toți utilizatorii Bing AI, iar aproximativ 90 % dintre utilizatori ar trebui să aibă deja acces la ele.

Răspunsurile nepoliticoase ale chatbotului

Noile moduri ar trebui să ajute la contracararea izbucnirilor întâlnite la chatbotul integrat în Bing. Microsoft s-a grăbit să adauge câteva restricții stricte la chatbotul integrat în Bing, după ce o mulțime de răspunsuri nepoliticoase ale acestuia s-au răspândit în spațiul virtual, iar producătorul de software a slăbit aceste restricții în ultimele zile.

Unele dintre aceste restricții a făcut ca chat-ul Bing să refuze să răspundă la multe întrebări la care răspundea cu încredere, înainte ca Microsoft să ia măsuri. Microsoft a rezolvat majoritatea problemelor, în urma unei noi actualizări care a fost aplicată serviciului de chat Bing la începutul acestei săptămâni.

Actualizarea include o "reducere semnificativă a cazurilor în care Bing refuză să răspundă fără un motiv aparent", potrivit lui Mikhail Parakhin, șeful serviciilor web de la Microsoft. De asemenea, Microsoft a adăugat săptămâna aceasta o comandă rapidă pentru chatbotul Bing în bara de activități Windows 11, integrând accesul rapid la acesta în cadrul funcției de căutare Windows. Mai mult de un milion de persoane testează în prezent noua previzualizare Bing în 169 de țări, iar Microsoft a deschis recent previzualizarea pentru utilizatorii mobili și a integrat-o în conversațiile Skype.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE