Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Massif Festival 2024. Peste 10.000 de oameni s-au distrat, în prima zi, pe o ploaie torențială, în Poiana Brașov

Nici ploaia și nici frigul de afară nu i-a oprit de la distracție pe cei aproximativ 10.000 de oameni care au luat parte la prima zi a festivalului Massif în Poiana Brașov. Mahmut Orhan, unul dintre cei mai bine cotați artiști ai momentului, a încântat publicul care s-a distrat pe o ploaie torențială.

Pe de altă parte, pe scena amenajată într-un cort de mari dimensiuni, Puya a făcut de asemenea atmosferă.

Festivalul Massif și-a deschis porțile joi după-amiaza, iar sute de tineri au așteptat la rând zeci de minute pentru a intra în zona de distracție, chiar dacă afară ploua torențial.

”Avem geacă pe dedesubt, am pelerină, am o geacă, am o bluză și două tricouri pe sub mine, pantalonii ăștia și o pereche de izmene pe sub, sunt pregătit din cap până în picioare”.

”Niște echipamente de schi, bocanci, șosete, straturi, straturi, straturi”.

Distracție, pe ploaie torențială

Deși organizatorii au montat un pavaj special, noroiul a fost inevitabil. Cu toate acestea, nimic nu le-a stricat distracția celor care au venit la festival.

”Sunt mulți artiști pe care nu îi cunosc, dar cum am zis mai devreme. O experiență e o experiență și e bună măcar o dată în viață”, a spus un participant la festival.

Pe scena amenajată într-un cort de dimensiuni impresionante, Puya a atras, de asemenea, o mare parte dintre participanți.

Pe toată durata festivalului, peste o mie de forțe de ordine și zeci de medici au grijă participanții să fie în siguranță, în cele patru zile.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE