Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Marcel Ciolacu îl compară pe Boloș cu o păpușă voodoo: „Eu nu o să îl înțep niciodată”

Premierul Marcel Ciolacu l-a comparat pe ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, cu o păpușă voodoo, pe care toată lumea vrea să o „înțepe”.

Ciolacu: „Eu nu o să îl înțep niciodată pe Marcel Boloș”

Declarația șefului Executivului are loc în contextul în care premierul susține că Marcel Boloș a fost criticat, duminică, la întâlnirea cu aleșii locali, nemulțumiți de decizia Guvernului de a interzice anumite cheltuieli în administrațiile locale.

Marcel Ciolacu i-a luat apărarea ministrului de Finanțe în fața atacurilor tot mai dure legate de modul în care gestionează bugetul.

Ciolacu, premierul României: „Marcel Boloș a reușit până la urmă și s-a străduit pentru acest lucru să-mi ia fața și să devină un fel de păpușă voodoo, pe care toată lumea, în fiecare zi, trebuie să îl înțepe. Eu nu o să îl înțep niciodată pe Marcel Boloș. Eu nu am să uit niciodată ceea ce a făcut Marcel Boloș la Ministerul Fondurilor Europene. Știu ce l-a speriat ca și ministru al Finanțelor. Știu și eu, știți și dumneavoastră la fel de bine ca și mine”.

„Marcel Boloș a văzut pericolul blocajului total al României, pericolul de a pierde peste 70 de miliarde de euro, bani europeni”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE