Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Marcel Ciolacu îi liniștește pe români: „Nu ne atacă nimeni, oameni buni. O luăm razna cu toţii / A fost o rămășiță dintr-o dronă rusească”

Marcel Ciolacu a ținut miercuri, într-o declarație de presă, să îi calmeze pe români și a susținut că situaţia din zona frontierei cu Ucraina, în Deltă, ar fi sub control și că „nu ne-a atacat și nu ne atacă nimeni”.

Marcel Ciolacu: „Nu ne atacă nimeni, oameni buni. Haideţi să liniștim populaţia, că o luăm razna cu toţii. Nu ne-a atacat nimeni şi nu ne atacă nimeni. Au sărit nişte rămăşiţe dintr-o dronă care a fost lovită de către armata ucraineană. Nu a avut explozibil, nu a avut nimic care să dăuneze cetăţenilor”, a precizat premierul în declaraţia de presă.

„A fost o rămășiță dintr-o dronă ruseasă, fără explozibil / Nu este niciun pericol”, a mai adăugat acesta.

Marcel Ciolacu: „Este normal ca statul să ia anumite măsuri. Este o intervenţie provizorie, lucrurile vor fi foarte bine analizate şi va fi o reacţie foarte rapidă şi pe zona militară, pentru astfel de zone. În acest moment a fost totul o întâmplare”.

„Repet, au fost nişte resturi de drone care au trecut Dunărea. Nu vorbim de un atac asupra României. S-a făcut RO-Alert în toată zona, funcţionează telefoanele şi au acoperire mai mare”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE