Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Manfred Weber, președintele PPE: ”Emil Boc a transformat Clujul în Silicon Valley al Europei”

Manfred Weber, președintele Partidului Popular European, a declarat, miercuri, că orașul Cluj-Napoca, în administrația lui Emil Boc, a devenit ”Silicon Valley al Europei”, iar România are nevoie de modele de succes pentru a deveni o economie modernă.

Prezent la Congresul PPE organizat la București, Manfred Weber a vorbit despre modul în care s-au dezvoltat orașele din România în ultimii ani.

”În România pot să vorbesc despre poveștile de succes. Când vin la București, observi evoluția, dezvoltarea pozitivă din ultimii ani, în special în administrația PNL.

În special, Emil Boc a transformat Clujul în Silicon Valley al Europei. Sunt cu adevărat modele de succes pentru a fi o țară cu o economie modernă. Acest lucru influențează viața cetățenilor în fiecare zi. Cresc veniturile și calitatea vieții. Asta face PPE pentru a oferi rezultate cetățenilor”, a spus președintele PPE.

Manfred Weber: ”Vrem să păstrăm unitatea societății în Europa”

”Ne confruntăm cu probleme serioase - războiul din Ucraina. Vrem să păstrăm pacea care este pentru toți europenii un element-cheie.

De aceea, suntem apropiați de prietenii noștri ucraineni și moldoveni. În al doilea rând, vrem să păstrăm unitatea societății în Europa. Vrem nevoie de prosperitate, creștere economică. Trebuie să creem legături între zonele rurale și orașe.

Trebuie să fim uniți. Asta face parte din ADN-ul Partidului Popular European, aici în România al PNL”, a mai precizat Manfred Weber.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE