Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Mama Melaniei Trump, Amalija Knavs, a încetat din viață marţi, la vârsta de 78 de ani. Anunțul a fost făcut pe reţelele de socializare de fosta Primă Doamnă a Americii.

Melania Trump a confirmat marţi pe X dispariţia mamei sale, fără a oferi detalii despre cauza morții.

Melanie Trump: ”Amalija Knavs era o femeie puternică”

”Cu multă tristeţe anunţ moartea mamei mele mult iubite, Amalija. Amalija Knavs era o femeie puternică, care se purta întotdeauna cu graţie, căldură şi demnitate. Ea era devotată soţului său, fiicelor sale, nepoţilor şi strănepoţilor săi. Ne va lipsi peste măsură şi vom continua să-i onorăm și să îi iubim moştenirea”, a scris Melania Trump, conform AP.

Anterior, în preajma Revelionului, Donald Trump spunea că soacra sa este ”foarte bolnavă” și că soția sa se află alături de ea la spital, în Miami.

Mesajul lui Donald Trump

”Este o noapte foarte tristă pentru întreaga familie Trump”, a scris Donald Trump pe Truth Social. ”A fost o femeie extraordinară și îi vom simți foarte mult lipsa”, a mai adăugat fostul președinte american.

Amalija Knavs şi soţul său, Viktor, ambii de origine slovenă, au fost naturalizaţi americani în luna august 2018, în cadrul unui proces prin care cetăţeni adulţi îşi pot ajuta rudele să obţină un card verde şi statul de rezident permanent. Melania i-a susţinut atunci.

Cine a fost Amalija Knavs

În timpul mandatului lui Donald Trump, mama fostei Prime Doamne a locuit alături de soțul ei la New York. Ocazional, a apărut și la evenimentele de la Casa Albă.

Amalija Knavs, născută în 1945, și-a petrecut primii ani din viață în Austria şi Slovenia. A muncit într-o fabrică de haine pentru copii între 1964-1997

Ea a fost cea care i-a transmis fiicei sale pasiunea pentru modă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE