Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Louis Vuitton a lansat o colecție specială dedicată bebelușilor

Pentru iubitorii de lux, pasiunea nu se oprește doar la cu ce se îmbracă ei. Copii celor pasionati de lux au si ei parte de tratament pe masura. O masura mai mica, e adevarat, dar la fel de luxoasa., Louis Vuitton ne propune o gamă întreagă de produse pentru nou-născuți și bebeluși.

Trendul „mommy and me”, peste un miliard de vizualizări pe Tik Tok

Colecțiile dedicate copiilor sunt din ce în ce mai căutate, în special datorită trendului „mommy and me”, în care mamele își îmbracă copiii în haine asemănătoare cu ale lor. Pe Tik Tok, hashtagul cu astfel de outfituri a adunat peste un miliard de vizualizări. În 2021, piața produselor de lux pentru copii genera peste 250 de milioane de dolari, cu o creștere anuală estimată de 5%.

Datorită cererii pieței, Louis Vuitton a lansat prima colecție dedicată exclusiv bebelușilor, din care fac parte salopete de cașmir, păturici, pijamale inscripționate cu logoul brandului, botoșei și un ursuleț de pluș.

Și, pentru că mama trebuie sa aibă tot timpul o geantă în care sa țină schimburi pentru bebeluși, Louis Vuitton se intoarce la valiza traditionala și propune una de dimensiuni mici în care pot fi puse toate cele necesare. Colecția include o valiză și pentru bebeluși, care, conform casei de modă, este menită să o aibă copilul de-a lungul vieții.

VEZI GALERIA
6 imagini

Dior - colecție specială dedicată copiilor, încă din 1967

Louis Vuitton nu este prima casă de modă care să ofere astfel de produse. Dior oferă o gamă întreagă dedicată copiilor. De la cărucioare și body-uri până la geci și cizme, casa de modă din Franța este pregătită să îi  îmbrace pe cei mici pe tot parcursul copilăriei. Dior a lansat prima colecție pentru bebeluși în 1967, sub îndrumarea lui Marc Bohan, care și-a propus să le îmbrace pe fiicele lui Elizabeth Taylor și Grace Kelly.

Și Armani propune haine pentru copii și, în stilul caracteristic brandului italian, ne demonstrează că eleganța nu are vârstă. Armani Junior a fost fondat în 1979 și oferă haine, accesorii, pantofi, ba chiar și costume de baie pentru cei mici. Datorită succesului, au fost deschise 167 magazine independente în care se regăsesc doar articole pentru copii.

Cei mai interesați de astfel de produse sunt părinții din China, care dau o importanță deosebită articolelor pentru cei mici. Să nu uităm însă că pentru un copil contează mai puțin haina, și mai mult copilăria.

 Locație filmare: Chez Marie Confiserie

 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE