Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Liderul galeriei CSA Steaua, ridicat și dus la audieri. Dosarul are legătură cu bătaia de la meciul Dinamo - UTA Arad

Liderul galeriei CSA Steaua, Andrei Florescu, a fost dus la audieri de polițiști, potrivit unor surse judiciare. Este vorba despre dosarul incidentelor de la meciul de fotbal Dinamo - UTA Arad, de pe 8 martie, atunci când fanii arădeni ar fi primit sprijinul suporterilor de la CSA Steaua.

Liderul galeriei CSA Steaua, Andrei Florescu, ridicat și dus la audieri

Incidentele au început în afara stadionului Arcul de Triumf, în zona Mănăstirii Cașin, și au continuat în tribune și chiar pe teren, acolo unde s-a iscat o bătaie generală între fanii din Peluza Sud Dinamo și cei din Peluza Sud Steaua.

Au fost puse în executare 15 mandate de percheziție domiciliară și 26 de mandate de aducere și citații, în București, Ilfov, Giurgiu și Mehedinți. În urma prechezițiilor, peste 20 de persoane au fost duse la audieri. Suporterii implicați în incidentul din data de 8 martie, sunt cercetați pentru tulburarea ordinii publice, încăierare și folosirea, fără drept, a materialelor explozive, după cum a anunțat Poliția București.

Jandarmii au dat amenzi de 85.000 de lei şi au interzis intrarea pe stadioane pentru opt suporteri violenţi.

Au fost găsite șase persoane bănuite de comiterea acestor fapte, iar una dintre ele a fost depistată pe un aeroport.

Săptămâna trecută, 15 fani ai Rapidului, inclusiv șeful de galerie, au fost reținuți de polițiști într-un dosar în care a fost audiat inclusiv președintele clubului din Giulești, Daniel Niculae.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE