Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Klaus Iohannis, îndemn de Anul Nou: „Să transformăm fiecare criză într-o oportunitate pentru a deveni o națiune mai bună”

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj tuturor românilor, la finalul unui an marcat de crize și război. I-a îndemnat să privească spre noul an cu speranță și să transforme fiecare criză într-o oportunitate.

Șeful statului consideră că „provocările de proporţii istorice” pe care România le-a avut de înfruntat au evidențiat „tăria de caracter” şi capacitatea românilor de a rămâne solidari.

„Cumpăna dintre ani este mereu un moment încărcat de semnificaţii şi emoţie, pentru că sărbătorim sfârşitul unei etape şi debutul alteia noi.

Chiar dacă a fost un an foarte dificil pentru noi toţi, marcat de crize profunde şi de un teribil război care se desfăşoară la graniţele noastre, privim cu speranţă şi încredere către noul an 2023, care stă să înceapă. Provocările de proporţii istorice pe care le-am avut de înfruntat au scos în evidenţă tăria noastră de caracter, capacitatea de a rămâne solidari, uniţi şi hotărâţi să depăşim cu bine orice obstacole", a transmis Iohannis, sâmbătă, în mesajul de Anul Nou.

Preşedintele a subliniat că România face progrese vizibile în toate domeniile și trebuie să transforme „fiecare criză într-o oportunitate”.

„Să învățăm, așadar, să transformăm fiecare criză într-o oportunitate pentru a deveni o națiune mai bună și mai puternică!

România se dezvoltă în fiecare zi și face progrese vizibile în toate domeniile. Vă îndemn să lucrăm împreună pentru ca țara noastră să se bucure de un viitor prosper, în pace și armonie”, a concluzionat Klaus Iohannis.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE