Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Oferte de lux pentru Revelion în Brașov. Un sejur costă chiar și 5.000 de euro

Hotelurile de lux din Brașov au pregătit oferte premium pentru Revelion. Desigur, nu vorbim despre pachete turistice obișnuite, ci despre sejururi exclusiviste, la cel mai înalt nivel, pentru oamenii cu dare de mână. Prețul unui apartament pentru un sejur de câteva nopți poate ajunge și până la 5.000 de euro, cu toate serviciile incluse plus petrecerea din noaptea dintre ani.

Prețul unui sejur într-un apartament de lux poate ajunge și până la 5.000 de euro. În cost este inclus, de exemplu, și transportul cu mașini de lux între stațiuni pe perioada sejurului.

SPA-urile hotelurilor sunt pregătite cu cele mai înalte servicii, de la remodelare corporală, la masaj, saună și jacuzzi în camere individuale.

Ce oferte propun hotelierii

„Aici putem programa un cuplu sau chiar parteneri sau chiar și familie, pentru servicii de relaxare, tratamente corporale, avem și partea de jacuzzi, avem și partea de saună uscată sau saună umedă”, a explicat Gabriela Mustață, manager centru SPA.

„Atenția pentru detalii, o experiență plăcută anterioară, meniul semnat de către bucătarul nostru șef, din nou rafinat și desigur atmosfera făcută în noaptea dintre ani de către Prestige Orchestra, sunt doar câțiva dintre factorii care ne fac să alegem pachetul într-un hotel de patru stele, premium, din oraș”, a spus Ioana Dobrescu, reprezentant hotel de lux Brașov.

„Pachetele pentru Revelion încep de la 1186 de euro pentru trei nopți în cameră dublă standard și pot ajunge până la 4203 euro pentru cinci nopți în apartament”, a precizat Sena Alexe, reprezentant hotel de lux Brașov.

Cine rezervă pachetele pentru Revelion din timp poate beneficia de reduceri cu până la 15%.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE