Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Jurgen Klopp va pleca de la Liverpool la finalul sezonului: ”Sunt stors de energie”

Jurgen Klopp va părăsi Liverpool la finalul acestui sezon, a anunțat clubul englez de fotbal Germanul se află pe banca tehnică a ”Cormoranilor” din octombrie 2015 și a reușit să câștige o dată Liga Campionilor, în 2019, și un titlu Premier League, în sezonul 2019/2020.

”Am anunțat clubul încă din luna noiembrie”, a precizat Klopp pentru site-ul oficial al clubului englez.

Jurgen Klopp, despre plecarea de la Liverpool: ”Sunt stors de energie”

"Pot să înțeleg că este un șoc pentru mulți oameni în acest moment, când îl auzi pentru prima dată, dar, evident, pot să-l explic - sau cel puțin să încerc să-l explic. Iubesc absolut totul despre acest club, iubesc totul despre oraș, iubesc totul despre suporterii noștri, iubesc echipa, iubesc personalul. Iubesc totul. Dar faptul că totuși iau această decizie vă arată că sunt convins că este cea pe care trebuie să o iau. Sunt, cum să spun, stors de energie. Nu am nicio problemă acum, evident, știam deja de mai mult timp că va trebui să anunț asta la un moment dat, dar sunt absolut bine acum. Știu că nu pot să fac treaba asta din nou și din nou și din nou și din nou.”, a precizat tehnicianul german.

Sub conducerea sa, Liverpool a cucerit UEFA Champions League, Premier League, Cupa Mondială a Cluburilor FIFA, Cupa Angliei, Cupa Ligii și Supercupa UEFA, precum și FA Community Shield.

Alături de Jurgen Klopp, vor părăsi echipa la finalul sezonului și secunzii Pepijn Lijnders și Peter Krawietz, precum și antrenorul de dezvoltare a elitei, Vitor Matos.

În actualul sezon, Liverpool ocupă primul loc în Premier League, la cinci puncte de Manchester City, și este calificată în optimile Europa League.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE