Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Jet de apă fierbinte în centrul Constanței. O conductă de apă de la CET s-a spart

Publicat de: Mirabela Vasile

Imagini spectaculoase cu un jet de apă de 20 de metri în plin centrul Constanței, după ce s-a spart o țeavă de apă caldă.

În imaginile suprinse de locuitorii aflați în fața Spitalului de boli infecțioase din Constanța se vede cum apa tâșnește cu putere și îi obligă pe șoferi să încetinescă, din cauza vizibilității reduse.

La fața locului s-au deplasat echipe ale Regiei de Apa și societății de termoficare pentru a remedia avaria. Conform reprezentanților societății, a fost afectată Magistrala 1, iar mai multe cartiere au rămas fără apă caldă.

Zonele afectate de avariile de pe Magistrala 2 sunt CET, Inel I, Inel II, Stația de Salvare, Graniceri, Tomis III, Tomis Nord.

„Din data de 20.07.2022 echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE

CONSTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariilor și vor continua lucrările până la finalizarea acestora și reluarea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum.

Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste avarii. Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792“ - au precizat reprezentanții Termoficare Constanța.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE