Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Împușcături în Memphis. Două persoane au fost ucise și șase au fost rănite la o petrecere

Doi bărbați au fost împușcați mortal, iar cel puțin șase persoane au fost rănite, sâmbătă seară, în jurul orei locale 19:15, la o petrecere carea avea loc în parcul Orange Mound Park, de lângă un bloc din orașul american Memphis. Din cei șase răniți, unul era în stare critică.

Cel puțin doi morți și șase răniți, în urma unor împușcături în Memphis

Șeful poliției locale din Memphis, CJ Davis, a spus că erau între 200 și 300 de participanți la petrecere, dar "nu pare să fi avut aprobare din partea autorităților". El crede că cel puțin două persoane au deschis focul la acea petrecere.

Autoritățile au spus că niciun suspect nu a fost în arest sâmbătă seara și că nu este clar ce a dus la împușcături. Mai multe alte victime împușcate au fost duse la spitale cu vehicule private, potrivit poliției.

Ancheta se află în derulare, iar Davis a precizat că Departamentul de Poliție studiază imaginile video de la fața locului și îi caută pe atacatori. Davis a cerut ca oricine are filmări ale incidentului sau informații să contacteze forțele de ordine.

Între timp, au apărut imagini video pe rețelele de socializare.

Acest incident este al 115-lea atac armat din 2024 care a avut loc în SUA, potrivit arhivei în ceea ce privește violența cu arme, citată de CNN.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE